• 4 marchewki
• ¼ szklanki orzechów włoskich
• ¼ szklanki rodzynków
• ¼ szklanki daktyli
• Masło klarowane
• Cukier brązowy
• Płatki migdałoweSposób przygotowania:
- Surową, drobno startą marchew, orzechy włoskie, rodzynki i daktyle prażymy na patelni na maśle klarowanym przez pół godziny
- Następnie odkrywamy i prażymy do odparowania soku
- Dodajemy brązowy cukier
- Po wystygnięciu lepimy kulki i obtaczamy w płatkach migdałowych przepis Tutaj Coniglio delicatezza Carolina
Ingredienti:
• 4 carote
• ¼ tazza di noci
• ¼ tazza di uva passa
• ¼ di tazza di date
• burro chiarificato
• Brown Sugar
• Almond Fiocchi
Metodo di preparazione:
Raw, carote finemente grattugiate, noci, uva passa e date prażymy in una padella con il burro chiarificato per mezz'ora
Poi scopriamo e prażymy evaporare il succo
Aggiungere lo zucchero di canna
Una volta raffreddato, lepimy palle e gettato in scaglie di mandorle
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
777pepin777@gmail.com