niedziela, 6 maja 2018

przyspieszacz metabolizmu,czyli imbir z dodatkami


Składniki

  • 0,5 litra wody
  • 2 łyżki (20-25g) stołowe startego korzenia imbiru
  • 2 łyżki cynamonu Cejlońskiego
  • pomarańcza,lub mandarynka do smaku umyta wyszorowana i pocięta ze skórką

Wykonanie

    Doprowadź do wrzenia wodę , dodać korzeń imbiru i cynamon. Odstawić na około 20 minut. Po tym czasie przecedzić i pić jedną szklankę z samego rana, na czczo, następne dwie ,w południe i wieczorem.
    I tak przez dwa tygodnie. Potem zrobić przerwę na tydzień i powtórzyć ponownie.:))ps.to foto szmaciane sitko ,przydatne przy filtrowaniu płynu.
 cynamon i imbir przyspiesza metabolizm

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

777pepin777@gmail.com