Google+ Followers

łosoś na czerwonej poduszce-----salmone su un cuscino rosso

Składniki                                                                                                                                                        
  • kawałek łososia, 
  • oliwa z oliwek
  •     sól  
  • pieprz do smaku 
                                                        Wykonanie                                                                                                                                          Umytego łososia popieprzyć ,posolić i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu z obydwu stron do zarumienienia. około 2-3 minuty z każdej strony .Ryba jest gotowa wtedy, gdy mięso daje się dzielić na płatki. Składniki                                                                                                                                     
  • czerwony burak  
  • 2 łyżki oliwy z oliwek  
  •  1 łyżka czerwonego octu winnego               
  • oliwa
  •  1łyżeczka soli morskiej       
  • pieprz do smaku 
  •  1 łżeczka startej skórki cytrynowej                                                                               Wykonanie                                                                                                                                     Ugotowany burak pokroić na plastry . Następnie oliwę z oliwek wymieszać z octem winnym i zalać pokrojone plastry.Na rozgrzanej patelmi obsmażyć plastry buraka ,  wyłożyć na talerz. Posypać solą sól morską z otarta skórką cytrynową.Na plastry wyłożyc rybę.        
    salmone su un cuscino rosso        ....            componenti


         pezzo di salmone,
         olio d'oliva
             sale
         pepe qb

                                                             L'attuazione del pulito pepe salmone, sale e friggere in olio caldo su entrambi i lati fino a doratura. circa 2-3 minuti per lato .Ryba è pronto quando la carne può essere diviso in scaglie. componenti

         barbabietola rossa
         2 cucchiai di olio d'oliva
          1 cucchiaio di aceto di vino rosso
         olio
          1 cucchiaino di sale marino
         pepe qb
          1 łżeczka scorza di limone grattugiata design cotta barbabietola e tagliate a fette. Poi, mescolare l'olio d'oliva con l'aceto e versare sopra patelmi caldo friggere le barbabietole tritate plastry.Na a fette, mettere su un piatto. Cospargere di sale sale marino scorza grattugiata di cytrynową.Na mettere le fette di pesce.