Składniki
- kawałek łososia,
- oliwa z oliwek
- sól
- pieprz do smaku
Wykonanie Umytego łososia popieprzyć ,posolić i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu z obydwu stron do zarumienienia. około 2-3 minuty z każdej strony .Ryba jest gotowa wtedy, gdy mięso daje się dzielić na płatki.
Składniki
- czerwony burak
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 1 łyżka czerwonego octu winnego
- oliwa
- 1łyżeczka soli morskiej
- pieprz do smaku
- 1 łżeczka startej skórki cytrynowej Wykonanie Ugotowany burak pokroić na plastry . Następnie oliwę z oliwek wymieszać z octem winnym i zalać pokrojone plastry.Na rozgrzanej patelmi obsmażyć plastry buraka , wyłożyć na talerz. Posypać solą sól morską z otarta skórką cytrynową.Na plastry wyłożyc rybę.
salmone su un cuscino rosso .... componenti
pezzo di salmone,
olio d'oliva
sale
pepe qb
L'attuazione del pulito pepe salmone, sale e friggere in olio caldo su entrambi i lati fino a doratura. circa 2-3 minuti per lato .Ryba è pronto quando la carne può essere diviso in scaglie. componenti
barbabietola rossa
2 cucchiai di olio d'oliva
1 cucchiaio di aceto di vino rosso
olio
1 cucchiaino di sale marino
pepe qb
1 łżeczka scorza di limone grattugiata design cotta barbabietola e tagliate a fette. Poi, mescolare l'olio d'oliva con l'aceto e versare sopra patelmi caldo friggere le barbabietole tritate plastry.Na a fette, mettere su un piatto. Cospargere di sale sale marino scorza grattugiata di cytrynową.Na mettere le fette di pesce.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
777pepin777@gmail.com