Składniki                                                                                                                                                         
- kawałek łososia,  
 
-  oliwa z oliwek 
 
-     sól   
 
- pieprz do smaku  
 
                                                        Wykonanie                                                                                                                                          Umytego łososia popieprzyć ,posolić i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu z obydwu stron do zarumienienia. około 2-3 minuty z każdej strony .Ryba jest gotowa wtedy, gdy mięso daje się dzielić na płatki. 
Składniki                                                                                                                                      

 
- czerwony burak   
 
- 2 łyżki oliwy z oliwek   
 
-  1 łyżka czerwonego octu winnego                
 
-  oliwa 
 
-  1łyżeczka soli morskiej        
 
- pieprz do smaku  
 
-  1 łżeczka startej skórki cytrynowej                                                                               Wykonanie                                                                                                                                     Ugotowany burak pokroić na plastry . Następnie oliwę z oliwek wymieszać z octem winnym i zalać pokrojone plastry.Na rozgrzanej patelmi obsmażyć plastry buraka ,  wyłożyć na talerz. Posypać solą sól morską z otarta skórką cytrynową.Na plastry wyłożyc rybę.        
salmone su un cuscino rosso        ....            componenti
     pezzo di salmone,
     olio d'oliva
         sale
     pepe qb
                                                         L'attuazione del pulito pepe salmone, sale e friggere in olio caldo su entrambi i lati fino a doratura. circa 2-3 minuti per lato .Ryba è pronto quando la carne può essere diviso in scaglie. componenti
     barbabietola rossa
     2 cucchiai di olio d'oliva
      1 cucchiaio di aceto di vino rosso
     olio
      1 cucchiaino di sale marino
     pepe qb
      1 łżeczka scorza di limone grattugiata design cotta barbabietola e tagliate a fette. Poi, mescolare l'olio d'oliva con l'aceto e versare sopra patelmi caldo friggere le barbabietole tritate plastry.Na a fette, mettere su un piatto. Cospargere di sale sale marino scorza grattugiata di cytrynową.Na mettere le fette di pesce. 
 
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
777pepin777@gmail.com